23948sdkhjf

Fossile brændstoffer vil dominere i årtier endnu

De store olieproducerende nationer har netop slået fast på et møde i IEF, at olie og gas fortsat vil udgøre den største energikilde, selvom vedvarende energi for mere og mere fat.
Ministre fra de store olieproducerende lande har netop afholdt et møde i det Internationale Energi Forum (IEF), skriver EpN.

I en meddelelse skriver IEF, at de store olielande bekræfter, at fossile brændstoffer stadig vil bidrage med hovedparten af energiforsyningen i de kommende årtier. Samtidig skriver IEF, at alle former for energi – lige fra vindenergi til atomkraft – skal bruges til at imødekomme den forventede stigning i energibehovet.

Nyinvesteringer for 2500 mia. dollars
På mødet kom det frem, at energisektoren har brug for nyinvesteringer for 2500 mia. dollars, hvilket svarer til 14.000 mia. kr.

- I et revolutionerende scenarie med teknologier med et lavt CO2-indhold har vi stadig brug for olie fra OPEC, siger Nobuo Tanaka, der er leder af det Internationale Energiagentur.

USA's præsident Barack Obama kunne endda oplyse, at der åbnes op for etablering af nye steder langs USA's atlanterhavskyst til udvinding af olie.
Læs mere om: IEF
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079