23948sdkhjf

Dansk offshore-industri kan sælge mere til udlandet

Det hidtil største danske erhvervsfremstød for at profilere dansk offshoreindustri viser de foreløbige resultater frem på konference den 20. maj 2010.
Den danske offshore olie-og gassektor har fine færdigheder på en række vigtige områder.

Det hele kombineret med høj omkostningsbevidsthed og fokus på sikkerhed og miljømæssig bæredygtighed.

Kan konkurrere globalt
Danske virksomheder kan derfor konkurrere globalt, men selvom de selv køber produkter og ydelser på internationale markeder, bliver danske virksomheder alt for sjældent benyttet som leverandører af udenlandske virksomheder.

Dansk know how er ganske enkelt for lidt kendt og solgt i udlandet, og for at ændre det har Offshore Center Danmark iværksat udviklingsprojektet Dansk Offshore går Internationalt.

Lovende internationale markeder
Det er et firårigt projekt, som startede i 2009, og de foreløbige resultater af udviklingsprojektet vil blive fremlagt på en konference den 20. maj 2010 i Esbjerg.

Konferencen byder blandt andet på workshops om lovende internationale markeder som Brasilien, Angola, Nigeria, Norge og Grønland og foredrag om andre virksomheders erfaringer og gode råd til internationalisering.

Dansk Offshore går Internationalt er det hidtil største danske erhvervsfremstød for at profilere dansk offshoreindustri.

Læs mere om program og tilmelding .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079