23948sdkhjf

Russiske virksomheder søger danske energipartnere

Med mål om øget energieffektivitet og bedre miljø i ryggen kommer en russisk delegation af ministre, embedsmænd og erhvervsfolk nu til Danmark for at søge inspiration og partnerskaber.
Energi og miljø er i høj grad kommet på dagsordenen i Rusland.

Derfor søger russiske myndigheder, forsyningsselskaber og private virksomheder nu inspiration og partnerskaber i udlandet.

Danmark er ét af de lande, som russerne gerne vil tage ved lære af.

Søger dansk kontakt
- Vi oplever især en stigende aktivitet inden for områder som energieffektivisering og nye energiformer som f.eks. vand – men også på et mere traditionelt felt som olie og gas, hvor Rusland søger at udbygge partnerskabet med Danmark, fortæller markedschef Hans Peter Slente, DI.

I forbindelse med Ruslands statsbesøg til Danmark den 27. – 28. april vil der være en stor gruppe af russiske erhvervsfolk med fokus netop på energi og miljø, som følger med den officielle russiske delegation.

De er i landet for at skabe forretningskontakter og for at lade sig inspirere ved et tre dages besøgsprogram hos danske virksomheder.

Deltag i energikonference
DI opfordrer danske virksomheder til at tilmelde sig Russian Danish Business Conference den 28. april om formiddagen, der byder på en særlig energikonference.

- Energikonferencen vil byde på taler ved Ruslands og Danmarks energiministre samt en række erhvervsledere – og ikke mindst en unik mulighed for at mødes med russiske erhvervsfolk på et højt niveau, siger Hans Peter Slente fra DI.

Se mere om programmet.
Læs mere om: DI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094