23948sdkhjf

Obama begejstret over dansk vindmøllesucces

Den danskbaserede vindmølleproducent Siemens Wind Power fremhæves nu af den amerikanske præsident Barack Obama for selskabets evne til at skabe arbejdspladser og økonomi dér, hvor Siemens placerer sig.
Rosen fra præsidenten faldt under et besøg på vingefabrikken i Ford Madison i Iowa i USA.

Obama: Siemens et succesfuldt eksempel
Jukka Pertola, adm. direktør i Siemens A/S udtrykker glæde over at den amerikanske præsident har fået øjnene op for den danske fabrik i USA.

- Vi befinder os midt i en global grøn teknologirevolution. Det danske vindmølleeventyr, som vi nu oplever, startede i sin tid som en vision i Danmark i 1970’erne. Derfor er det en fantastisk glæde, at vi er nået dertil, at USA’s præsident Obama fremhæver en Siemens Wind Power fabrik i USA, siger Jukka Pertola i en pressemeddelelse.

- Præsidenten fremhævede under sit besøg på vindmøllefabrikken i Fort Madison Siemens Wind Powers satsning som et succesfuldt eksempel på, hvordan investeringer i grøn teknologi kan bidrage til at revitalisere en region med 600 ansatte og styrkelse af lokaløkonomien, fortæller Jukka Pertola.

USA-fabrikker en del af global ekspansionsstrategi
Investeringerne i fabrikker som i Fort Madison er en del af Siemens globale ekspansionsstrategi om at bygge en stærk global tilstedeværelse i Europa, USA og Asien men med hovedsæde og forsat vækst i Danmark.

Ekspansion udenfor Danmark forventes at skabe yderligere vækst og arbejdspladser i Danmark.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095