23948sdkhjf

Scan Industries satser på kraftvarmeværker

Hvide Sande virksomhed fremtidssikrer virksomheden ved at søge nye udfordringer og gå nye veje – der satses på salg og installation af højspændingskedler til kraftvarmeværker.
Når A/S Scan Industries sætter en ekstra dimension på virksomhedskonceptet og udvider forretningsområdet til også at omfatte, kraftvarmeværker og fjernvarmebranchen, sker det på et solidt vestjysk fundament.

Med et i forvejen tæt samarbejde med klassifikationsselskaber, er A/S Scan Industries godt klædt på til at arbejdet inden for den nye branche, og direktør Karsten Olesen er da heller ikke et øjeblik i tvivl om, at det nye arbejdsområde vil byde på masser af spændende opgaver, hvor firmaets know-how vil kunne udnyttes og videreudvikles.

Forretningskoncept
- Installation af højspændingskedler, reparationer, vedligeholdelse og servicering af blandt andet motorer og andre installationer rundt på landets varmeværker passer utrolig godt ind i vort forretningskoncept. Vi er også i forvejen stærkt involveret i arbejdet som foregår i Ringkøbing-Skjern Kommune omkring etablering af decentrale biogasanlæg. Desuden er vi med i Søvejsprojektet som i korthed går ud på transport af vindmøller på Ringkøbing Fjord frem for transport på landevejen, siger Karsten Olsen, som erkender at netop energisektoren er et område, der ligger store potentialer i, men også samtidig er et område i konstant bevægelse med de mange muligheder, det kan indebære.

Supplybåd til Dong Energy
- Vi har netop afsluttet en total maskinrumsinstallation på den første supplybåd, som er bestilt af til Dong Energy til brug ved vindmølleparken på Horns Rev. Desuden udfører vi komponentarbejde for vindmølleindustrien og andre industrier både i nærområdet men også i det øvrige Danmark. Et af vore kerneområder er fiskerisektoren og skibsfarten, og herfra har vi gennem årene oparbejdet erfaring og kompetencer som vi kan overføre til fjernvarmesektoren, lyder det fra Karsten Olesen, som også forventer en synergieffekt fra energisektoren og til fiskerierhvervet.

Fremtidssikring
For to år siden blev en helt ny fabriksbygning på 2.000 kvadratmeter taget i brug på Nordhavnen i Hvide Sande.

- Vi valgte at bygge nyt og dermed fremtidssikre virksomheden. De nye rammer gav os mulighed for at arbejde under optimale forhold, men det betød også, at vi fik bedre plads til den højteknologiske maskinpark, som er en nødvendighed i dag. Vi fik etableret en egentlig udviklingsafdeling og tegnestue og det nyder vi godt af i dag, siger direktøren, som ikke lægger skjul på, at virksomhedens dygtige og kompetente medarbejderstab er alfa og omega, når tingene skal lykkedes.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172