23948sdkhjf

Forbrugere vil skrue ned for energien

Mere end hver tredje dansker planlægger at få lavet energibesparende forbedringer i hjemmet. Det er både pengepungen og miljøet, der er motivationen.
Danske boligejere har fået øje for energivenlige vinduer og besparende belysning.

En undersøgelse fra DI Handel viser, at 37 procent af danskerne forventer at få foretaget energibesparende installationer eller renoveringer af boligen i løbet af de næste et til to år.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

- Jeg tror, at mange danskere har sat sig mere grundigt ind i mulighederne for at opnå energibesparelser i eget hjem, og samtidigt er de også blevet mere opmærksomme på de økonomiske gevinster, siger direktør i DI Handel, Lars William Wesch.

Hellere nyt køkken
Direktøren i DI Handel tror også, at klimatopmødet i København, regeringens renoveringspulje og erhvervslivets evne til at markedsføre produkter på området spiller ind.

En lignende undersøgelse fra november 2009 viser, at godt hver fjerde dansker gik med tanker om energirenovering i 2010.

Men William Wesch tager tallene med sindsro.

- Der er stadig mange, der prioriterer et nyt køkken frem for at spare på varmen. Der er stadig en udfordring for forhandlerne, siger han til Fyens Stiftstidende.
Læs mere om: DI
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11