23948sdkhjf

EnergiMidt - Europas 13. bedste arbejdsplads

Torsdag blev EnergiMidt kåret som den 13. bedste arbejdsplads i Europa med over 500 ansatte. I kategorien deltog 1300 europæiske virksomheder.
Tretten er ikke et ulykkestal - i hvert fald ikke i energiselskabet EnergiMidt. Her fejrede ledere og medarbejdere torsdag, at deres arbejdsplads er kåret som den 13. bedste europæiske arbejdsplads med over 500 medarbejdere.

Trivsel smitter positivt af på bundlinjen
EnergiMidts administrerende direktør Holger Blok peger på flere bevæggrunde til at arbejde målrettet med medarbejdertrivslen:

- Medarbejdere, der trives, er mere idéskabende og engagerede, og det smitter positiv af på produktudviklingen og gør os til en endnu mere innovativ virksomhed. Medarbejdere, der trives er også forudsætningen for tilfredse kunder, fortæller Holger Blok.

- Trivslen smitter positivt af på bundlinjen. Ingen ved bedre end medarbejderne, hvor der er behov for tilpasninger i forhold til opgaver og konkurrencesituationen – og det gælder både i opgangs- og nedgangstider, siger Holger Blok og fortsætter:

- De tiltag, vi efterfølgende sætter i gang, bliver vi som arbejdsplads vurderet på en gang om året i forbindelse med vores trivselsundersøgelse. Med resultatet i Madrid i dag kan vi konstatere, at vi gør det godt – også på europæisk plan.

Nr 13. ud af 1300
Officielt fandt offentliggørelsen af placeringen sted under The Great Place to Work Conference I Madrid. Placeringen som nummer 13 skal ses i forhold til, at i alt 1300 europæiske arbejdspladser deltog i konkurrencen i kategorien med arbejdspladser med mere end 500 medarbejdere.

Dagens kåring er sket på baggrund af både en spørgeskemaundersøgelse blandt medarbejderne og en kulturanalyse af samtlige deltagende virksomheder i efteråret 2009.

- Vi har sat os det mål at være blandt de 10 bedste blandt samtlige store og små virksomheder i den danske undersøgelse i 2011, men en placering som nummer 13 i den europæiske undersøgelse er en dejlig ekstra gevinst, som jeg har nydt at fejre med medarbejderne i dag, slutter Holger Blok.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078