23948sdkhjf

Ulfborg Fjernvarme investerer 20 mio. i nyt varmeværk

Projekteringen er i gang og efter sommerferien sendes projekt Nyt Flisfyret Varmeværk hos Ulfborg Fjernvarme i licitation.
Ulfborg Fjernvarme er klar til at investere 20 mio. kr. i et nyt varmeværk. I disse dage pågår projekteringen af et nyt varmeværk og efter sommerferien sendes opgaven i licitation, skriver dagbladet Holstebro-Struer.

Uundgåelig investering
Million-investeringen er uundgåelig for varmeværket, hvis flisfyrede varmeværk fra 1992 er ved at være slidt ned, derudover er fliskedlen alt for lille.

- I dag har vi et forholdsvis stort forbrug af rapsolie på det gamle værk i byen, fordi flisværket er for lille, siger Preben Andersen, der er driftsleder hos Ulfborg Fjernvarme til dagbladet Holstebro-Struer.

Ulfborg Fjernvarme vil dog ikke helt skrotte det nuværende flisfyrede varmeværk. Det skal bruges som reserve, når der er meget koldt, lyder det fra driftslederen.

En lang proces
Det nye flisfyrede varmeværk bliver en selvstændig enhed og skal efter planen ligge nord for det nuværende varmeværk.
Men først skal Holstebro Byråd vedtage en lokalplan, hvilket vil tage mindst et halvt år. Herefter kommer otte ugers høring og opførelsen af selv værket.

- Det vil tage mellem halvandet og to år, før det nye værk vil kunne stå færdigt, siger Preben Andersen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078