23948sdkhjf

Nedgang hos NRGi i 1 kvartal

Energiselskabet NRGi oplevede i 1. kvartal af 2009 et fald i resultat og omsætning sammenlignet med perioden sidste år.
Et resultat, der i 1.kvartal 2010 endte på 30 mio. kr. – en nedgang på 10 mio. kr. set i forhold til samme periode sidste år og lavere end forventningerne. Resultatet skal dog ses i lyset af de generelle store udfordringer i markedet samt den hårde vinter.

Omsætningen er faldet fra 530 mio. kr. i 1. kvartal 2009 til 446 mio. kr. i samme periode i 2010. Faldet i omsætningen skyldes blandt andet den generelle økonomiske udvikling i samfundet og den hårde vinter der har vanskeliggjort anlægsaktiviteter.

- Årets første kvartal har generelt ikke levet op til vores forventninger. Men vi har positive forventninger til at den stigende optimisme blandt forbrugerne også afspejler sig i omsætningen blandt vores centrale forretningsenheder, siger Søren Sørensen, administrerende direktør i NRGi.

Forventningerne til årets resultat før skat i 2010 ligger i størrelsesorden 240 mio. kr.

På investeringssiden er det forventede investeringsniveau for 2010 på ca. 380 mio. kr.

- Selvom resultatet ikke lever op til forventningerne glæder vi os over, at vi for alvor har åbnet op for vore grønne el-produkter, og så er fiberalliancen mellem elselskabernes fibernetselskaber klar til at gå i luften, siger Søren Egge Rasmussen, bestyrelsesformand i NRGi .
Læs mere om: NRGi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096