23948sdkhjf

Det sker: Offshoredag 2011

D. 15. juni inviterer Danish Offshore Industry og DTU til konference med fokus på forskning og udvikling inden for den danske olie- og gassektor, og hvordan en fokuseret indsats kan være med til at øge værdiskabelsen fra den danske del af Nordsøen.
Olie- og gassektoren vil udgøre 3,-9 % af statens samlede budget i perioden 2009 - 2014. Det er vurderingen, at det er realistisk at skabe en fornyet udviklingsdagsorden for den danske olie- og gassektor og derved sikre en ganske betydelig værdiskabelse i det danske samfund, hvis der skabes incitamenter til en udvikling af nye teknologier, knowhow og løsninger målrettet mod den danske kontinentalsokkel.

Men kan Danmark overhovedet bære en oprustning inden for olie- og gasforskningen? Hvordan skal rammevilkår tilpasses, så olie- og gasbranchen og forskningsinstitutionerne kan tiltrække kapital til fornyet udvikling af produkter, teknologier og knowhow? Og hvilke erfaringer kan vi hente fra andre dele af verden? Det er blandt andet disse spørgsmål, som konferencen vil søge at besvare.

Konferencens talere kommer omkring emner som forretningsudvikling med bund i forskning og udvikling, om perspektiver i dansk olie- og gasforskning og om der er brug for en national forskningsstrategi i olie- og gassektoren.

Offshoredagen af holdes d. 15. juni 2011 kl. 10:00-16:30 i Esbjerg Musikhus.

Læs mere på doi.di.dk .

Prisen for at deltage er 1.500 kr. eksl. moms. Deltagelse er gratis for medlemmer af Danish Offshore Industry.
Tilmelding kan foretages på inquisite.di.dk eller via mail oil@di.dk / tlf. 33773535.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094