23948sdkhjf

Flot årsresultat hos Insero Horsens

I et år, hvor fonden har investeret massivt i at skabe vækst gennem etablering og investering i tre datteselskaber, har Insero Horsens alligevel formået at komme ud af 2011 med et overskud på 28 mio. kr.
Insero Horsens, der er sat i verden for at skabe vækst og øge udviklingen i sit lokalområde, har været flittig med investeringerne i 2011.

I alt ni erhvervsinvesteringer er det blevet til for en samlet sum på 38 mio. kr. Og trods de mange investeringer er det alligevel lykkedes koncernen, der nu tæller 11 virksomheder i sin portefølje, at komme ud af 2011 med et flot overskud på 28 mio. kr.

- Vi er lykkedes med at skabe overskud i en periode, hvor vi har investeret massivt i at skabe vækst. Det er vi meget tilfredse med, lyder det fra Ulrik Kragh, der er formand i Insero Horsens.

Fondens egenkapital lyder nu på 736 mio. kr., hvoraf en stor del er sat i DONG aktier. Fonden ejer 2,56 % af DONG.

Ikke kun erhverv
Det er dog ikke kun erhvervslivet, der i 2011 har nydt godt af Insero Horsens investeringer. 2011 har desuden budt på investeringer i fem erhvervs-, forsknings- og udviklingsprojekter, herunder bl.a. i to Ph.d. projekter og et jordvarmeprojekt for sammenlagt fem mio. kr.

Og inden for sport, kultur og uddannelse har Insero Horsens gennemført 70 projekter for i alt ni mio. kr.

For at skabe endnu mere udvikling og vækst har fonden i 2011 intensiveret indsatsen inden for fundraising. Målet er, at tiltrække kapital fra de nationale og internationale udviklingspuljer og andre investorer til området. For at styrke denne indsats har fonden etableret datterselskabet Insero Business Services. I 2011 lykkedes det i alt fonden at tiltrække 12,3 mio. kr. i kapital udefra til området.

Til årets investeringer lyder det fra formand Ulrik Kragh:

- Vi har i 2011 haft et fantastisk år, hvor vi har gennemført nogle meget store erhvervsinvesteringer som de kommende år vil styrke vores koncern væsentligt i arbejdet mod vores vision om at skabe Danmarks stærkeste kompetencecenter inden for energi og kommunikationsteknologi. Derudover har vi bidraget til at gøre lokalområdet attraktivt at bosætte sig i ved at bevilge 70 projekter inden for sport, kultur og uddannelse.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578