23948sdkhjf

Slår Verdo og Elro pjalterne sammen?

Verdos direktør, Kim Frimer, vil ikke afvise muligheden for en fusion mellem de to randrusianske energiselskaber Verdo og Elro.
- Vi følger da udviklingen i Elro og vil, hvis det bliver aktuelt, kigge seriøst på mulighederne for fusion, siger Kim Frimer til Randers Amtsavis og tilføjer:

- Umiddelbart ligger det jo lige til højrebenet. Vi er to selskaber indenfor samme branche og i samme by. Der vil være masser af synergi at hente i en eventuel fusion.

Spekulationerne om en fusion mellem de to energiselskaber i Randers kommer i kølvandet på, at Elro Energi for små to uger siden anmeldte rekonstruktion i skifteretten.

Det skete som en direkte konsekvens af, at Elro-koncernens bredbåndsaktivitet Skyline gik konkurs. Elro Energi havde nemlig et tilgodehavende på 1,5 mia. kr. i Elro Erhverv, som ejede Skyline.

Elros ledelse arbejder derfor lige nu sammen med et udpeget team af rekonstruktører på at udarbejde en plan for rekonstruktionen. Senest fire uger efter konkursen i Elro Erhverv og Skyline, skal der nemlig fremlægges en rekonstruktionsplan for Elro Energi.


Læs også:
ELROs Skyline går konkurs
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094