23948sdkhjf

Det sker: International status på elbiler anno 2012

Den 12.-14. juni 2012 er der for alvor fokus på elbiler, når World Electric Vehicle Summit (WEVS) og Business in E-Transportation (BET) løber af stablen i København.
Til det internationale elbiltopmøde vil både danske og udenlandske fagfolk samt virksomheder med praktiske elbilerfaringer dele ud af den allerseneste viden. En helt ny undersøgelse bakker op om oplysningsbehovet.

Hvad rører sig egentlig i elbilverdenen? Der har efterhånden længe været megen tale om elbiler i medierne: Gennembruddet står lige for, elbilerne er for dyre, rækkevidden er for kort, nu kommer ladeinfrastrukturen osv. Men hvad rører sig rent faktisk et spadestik dybere?

En spritny undersøgelse viser, at mange danskere faktisk ikke ved det. Det vil interesserede til gengæld kunne blive meget klogere på, når den globale event-arrangør Informa og danske Insero E-Mobility sammen afholder det internationale elbiltopmøde i Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i København.

Sammensmeltningen af de to branchekonferencer WEVS og BET har til formål at tilbyde tilhørerne et samlet statusbillede af elbilindustrien anno 2012. Der vil med andre ord være fokus pa alle tænkelige aspekter af dette vordende – men stadig uforløste – markedsområde.

Læs mere om begivenheden på www.wevs-event.com .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078