23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Det Tekniske Sikkerhedsråd
Direktør i DS Håndværk & Industri, Jani Lykke Methmann, er indtrådt i Det Tekniske Sikkerhedsråd i stedet for Niels Jørgen Hansen.

Det Tekniske Sikkerhedsråd er det sagkyndige, rådgivende bagland for Sikkerhedsstyrelsen, som er den offentlige myndighed, der arbejder med teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og generel produktsikkerhed.

Dong Gas Distribution A/S
Henrik Gaarn Bak er indtrådt i bestyrelsen hos Dong Gas Distribution A/S i stedet for Christian Troels Skakkebæk (kilde: Børsen).

Logstor A/S
Claus Brun, Tyskland, er indtrådt i bestyrelsen hos Logstor A/S (kilde: Børsen).

Logstor er producent af rørsystemer til blandt andet fjernvarme og fjernkøling.

YIT A/S
Peter Rafn er blevet udnævnt til ny administrerende direktør for YIT A/S. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør hos NetDesign A/S

YIT leverer integrerede tekniske løsninger og serviceydelser til blandt andet byggeriet og industrien.

Aalborg CSP A/S
Svante Bundgaard er blevet ansat som administrerende direktør hos Aalborg CSP A/S i stedet for Per Jørn Nielsen. Svante Bundgaard kommer fra en ledende stilling hos Siemens Wind Power.

Aalborg CSP er leverandør af dampkedler til CSP-solkraftværker over hele verden.

LM Wind Power
Roland Sundén har efter seks år i LM Wind Power forladt posten som CEO. Tim Robson, et ikke-direktionsmedlem, vil fungere som konstitueret CEO frem til udpegningen af en afløser.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08