23948sdkhjf

DONG Energy præciserer personaleforhold

Dong Energy korrigerer citathistorie fra Børsen om de såkaldte guldfugle.
I artiklen ’Nyt dream team sparket ud af Dong’ citerede Energy Supply tirsdag Børsen, der skrev, at tre af de fire medarbejdere, der under Eldrup fik meget lukrative konkurrenceklausuler, siden har måttet forlade energiselskabet.

Dong Energy, der normalt ikke kommenterer på konkrete personaleforhold, vil gerne korrigere fejl i historien fra Børsen.

Konstitueret administrerende direktør, Carsten Krogsgaard Thomsen siger:

- Vi har en politik om, at vi ikke kommenterer på personaleforhold. I dette særlige tilfælde er vores medarbejdere nævnt i medierne ved navn, og artiklen giver et forkert billede af medarbejdernes situation. Jeg vil derfor gerne præcisere følgende:

- I fortsættelse af Anders Eldrups afskedigelse er der er ingen medarbejdere, der er fratrådt. Hverken på DONG Energy’s eller egen foranledning.

- En af de i artiklen nævnte medarbejdere fratrådte omkring et år før Anders Eldrup fratrådte, så der er ingen forbindelse.

- To andre medarbejdere er midlertidigt fritaget fra tjeneste, mens vi får afklaret en række forhold. Det er helt normalt i den slags situationer.

- Havde DONG Energy følt behov for at fritage andre end de to pågældende medarbejdere fra tjeneste, var det naturligvis sket. Men det har ikke været relevant.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126