23948sdkhjf

Varmeformand genvalgt til usikker taburet

Vrede fjernvarmebrugere forsøgte i sidste uge at vælte bestyrelsen i Viborg Fjernvarme – uden held. Bestyrelsen har nu genvalgt sin formand og næstformand.
Det er dog tvivlsom om de to bestyrelsesmedlemmer får lov at blive siddende ret længe, for på den ekstraordinære generalforsamling i sidste uge blev det besluttet, at der skulle vælges en ny bestyrelse ved en ny ekstraordinær generalforsamling. Den bliver afholdt 18. september.

Fjernvarmebrugernes ønske om en ny bestyrelse bliver dog næppe mindre, hvis byrådet i eftermiddag vælger at lukke det geotermiske projekt i Kvols, som er årsagen til deres utilfredshed. Bliver projektet lukket, får de nemlig slet ingenting ud af de ekstra penge, de skal betale i varmeregning de næste mange år.

Læs også: Geotermisk projekt hænger i tynd tråd

I tiden indtil den næste generalforsamling har bestyrelsen primært to punkter på dagsordenen.

- Bestyrelsens væsentligste opgave frem til den ekstraordinære generalforsamling bliver dels at gennemføre den interne undersøgelse af geotermi-projektet frem til 28. marts, hvor Viborg Fjernvarme blev koblet af, dels at drive Viborg Fjernvarme videre som et distributionsselskab, siger formand Gunnar Grangaard og tilføjer:

- Det er klart, at geotermi-projektet fyldte meget på det konstituerende møde, og at vi er bekymrede for projektets fremtid. Men vi kan jo kun afvente byrådets beslutning.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109