23948sdkhjf

Kapitalfond bliver medejer i SubCPartner

Maj Invest Equity indtræder som medejere i partnerskab med de nuværende ejere i SubCPartner.
Partner og administrerende direktør i SubCPartner Lars Wigant udtaler:

- I løbet af få år har vi oplevet en massiv vækst. Der har selvfølgelig været mange udfordringer, men det har givet os mere styrke. Vores generelle succes kommer af en sum af alle de dygtige og engagerede kollegaer hos SubC. Fremad skal vi til stadighed dygtiggøre os og øge fokus på vores kernekompetencer således, at vi kan skabe maksimal værdi for vores kunder, medarbejdere og selskabet. Vi glæder os over partnerskabet med Maj Invest Equity, hvor vi sammen skal nå til en international førerposition.

SubCPartner er en anerkendt aktør på det danske marked. Gennem solide resultater har selskabet opnået en stærk position indenfor offshore vind og olie & gas, og selskabet har historisk vist flot vækst og forventer et godt 2012-resultat underbygget af en stærk pipeline og god ordreindgang.

Vil udvide organisationen
SubCPartner har i de første måneder af året indgået betydelige kontrakter på flere vindmølleparker i Danmark og England, herunder en generel rammeaftale med Dong Energy, der vedrører alle Dongs vindmølleparker Jan Hove Sørensen, Partner hos Maj Invest Equity udtaler:

- Vi ser store muligheder for fortsat udvikling af SubCPartner. De tre ejere har med imponerende engagement og kompromisløs kvalitetssans skabt en attraktiv forretning, der besidder betydelige konkurrencemæssige fordele. Vi forventer at forsætte den nuværende strategi og udvikle selskabets markedsposition i både Danmark og UK.

- Vi forventer samtidig at udvide organisationen med dygtige projektledere og specialister, og vil også være opmærksomme på muligheder i forbindelse med opkøb af specialvirksomheder, fortsætter Jan Hove Sørensen.

Om SubCPartner
SubCPartner beskæftiger sig med inspektion, reparation og vedligehold af offshore vindmølleinstallationer, samt produktion og reparation af specialkonstruktioner og procesudstyr til offshore olie/gas-kunder.

Selskabet opererer primært i Danmark, men har både danske og internationale kunder som Dong, Mærsk Oil, Vattenfall, Siemens, National Oilwell Varco og Vestas. Selskabet har cirka 60 ansatte og forventer at realisere en omsætning i størrelsesordenen 150 mio. kr. i 2012.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093