23948sdkhjf

Energitilsynet: E.ON dokumenterer ikke sine varmepriser godt nok

Energitilsynet lægger op til en ny og principiel afgørelse om E.ONs varmepriser. Tilsynet vurderer, at E.ON ikke i tilstrækkeligt omfang har dokumenteret selskabets omkostninger og derfor har opkrævet for høje varmepriser.
Det har Energitilsynet besluttet den 26. juni. Beslutningen vedrører de omkostninger til administration, som må indregnes i priserne fra og med 1. januar 2009. For år 2010 er der samlet set tale om en nedsættelse på 13,9 mio.kr. Isoleret svarer det til en nedsættelse af varmeprisen for kunderne med ca. 3-7 procent - afhængig af forsyningsområde.

Efter lovgivningen skal Sekretariatet for Energitilsynet nu optage drøftelser med E.ON for at få effektueret beslutningen. Hvis en gennemførelse ikke er mulig ved forhandling, træffer Energitilsynet endelig afgørelse i sagen.

E.ON’s fjernvarmepriser er bestemt af varmeforsyningslovens prisbestemmelser og eventuelle privatretlige prisaftaler. Energitilsynets beslutning forhindrer ikke E.ON efter varmeforsyningsloven at indregne eventuelle stigninger i andre omkostninger end administration i priserne.

Læs hele tilkendegivelsen på Energitilsynes hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109