23948sdkhjf

Aalborg tredobler sine investeringer i solceller

I Aalborg er byens politikere så begejstrede for solceller på tagene af de offentlige bygninger, at de nu vil tredoble det årlige budget.
Skolerne og institutionerne i Aalborg Kommune er så vilde med solceller på tagene, at kommunens udvalg for bæredygtig udvikling nu på et kommende møde vil diskutere, hvorvidt det nuværende budget på fem millioner kroner om året til solceller skal tredobles til 15 millioner kroner. Det skriver P4 Nordjylland.

Rådmand Thomas Kastrup-Larsen, der er formand for udvalget, forventer, at udvalget stemmer for en forøgelse af bevillingerne.

- Solceller er blevet en rigtig, rigtig god forretning. Dels i forhold til institutionernes energiudgifter, dels i forhold til kommunens klimastrategi, som går ud på at reducere udslippet af CO2, siger rådmanden til P4 Nordjylland.

Det er blandt andet udsigten til gratis energi, efter at anlægget er betalt af, samt muligheden for måske at få renoveret sin tagkonstruktion i forbindelse med opsætningen af solcellerne, der begejstrer de offentlige institutioner.

Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.348