23948sdkhjf

Vær med i kapløbet om Dansk-Tysk Erhvervspris 2012

Prisen, som uddeles af Dansk-Tysk Handelskammer, gives til en virksomhed eller organisation, der er særdeles innovativ, har ydet et særligt bidrag til de dansk-tyske erhvervsrelationer, eller som har opnået en unik succes.
Frem til den 31. august kan virksomheder og organisationer ansøge om en plads i kapløbet om Dansk-Tysk Erhvervspris 2012.

- Det er stadig muligt at ansøge om Dansk-Tysk Erhvervspris, og vi vil gerne have flere ansøgninger – også fra små og mellemstore virksomheder. Med prisen vil vi rette opmærksomheden mod de talrige dansk-tyske succesprojekter, siger Reiner Perau, adm. direktør i Dansk-Tysk Handelskammer.

På baggrund af ansøgningerne nominerer Dansk-Tysk Handelskammers bestyrelse finalisterne. Vinderen findes via en onlineafstemning og Erhvervsprisen overrækkes den 9. november i København.

- Sidste år uddelte vi Dansk-Tysk Erhvervspris for første gang, og dansk-tyske Aarsleff Bilfinger Berger Joint Venture (ABJV) modtog prisen. ABJV, der udvikler og fremstiller stålfundamenter til havmølleparker, er et eksempel på et særdeles succesrigt dansk-tysk samarbejde, fortæller Reiner Perau.

Mere information om Dansk-Tysk Erhvervspris 2012 findes på www.handelskammer.dk


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094