23948sdkhjf

Det sker: Temadage sætter fokus på it til produktion og logistik

Aarhus, Odense og Hvidovre er destinationerne, når it-konsulenthuset Agidon i næste måned afholder produktions- & logistikdage.
En hel dag i produktionens og logistikkens tegn er, hvad der venter interesserede fagfolk i september, når Agidon tager rundt i landet for at vise, hvordan Microsoft Dynamics NAV kan optimere arbejdsgange og virksomhedsprocesser på produktionsgulvet, i lagerhallen og helt op på ledelsesgangen.

- Mange bliver meget overraskede over, hvor mange funktioner der ligger i Microsoft Dynamics NAV, og hvor meget det faktisk kan effektivisere en arbejdsdag, fortæller salgschef hos Agidon, Jesper Højlund, der er initiativtager for temadagene, der begynder i Odense den 18. september.

Derefter gentages arrangementet i Aarhus den 25. og i Odense den 27. september.

- Vi er meget overbeviste om, at mange flere kan få glæde af vores erfaringer og viden, så det sætter vi fokus på ved Produktions- & logistikdagen. Vi bruger også lejligheden til at præsentere nogle af vores egne moduler til Dynamics NAV, som især egner sig til brancher, hvor optimal produktions- og lagerstyring kombineret med brugervenlighed og fleksibilitet kan betyde store besparelser, fortsætter Jesper Højlund.

Inspiration, innovation og it
Foruden de it-relaterede seminarer vil der også være oplæg fra flere inspirerende personer fra branchen - herunder Lars Bek Jensen fra Langebæk Logistik, som er en stor spiller i flere af de største logistikprojekter herhjemme. Han har blandt andet arbejdet med Carlsberg, Jysk og Netto og vil på dagen dele ud af sine mange erfaringer.

Som deltager kan man selv være med til at tilpasse dagen, så man får præcis det udbytte med hjem, som man ønsker. Arrangementet er i øvrigt gratis at deltage i,

Hos Agidon har man oplevet en stigende interesse for virksomhedens seminarer om Microsoft Dynamics NAV og deres egne udviklede tilføjelsesmoduler.

- De gode tilbagemeldinger, vi har fået derfra, og deltagernes ønsker om flere seminarer har givet os blod på tanden til nu at tage det op på en lidt større skala, slutter Jesper Højlund.

Link til programmet for temadagene (åbner som pdf)
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096