23948sdkhjf

Kamstrup og Powel i Smart Grid-samarbejde

Kamstrup A/S og norske Powel AS har indgået partnerskab om at tilbyde elværker, der benytter både Powel ELIN-systemet og Kamstrups intelligente elmåling, muligheden for at basere integrationen af de to systemer på en standardadapter.
Den kombinerede løsning vil give elværkerne et effektivt afregningsredskab og samtidig være et solidt fundament at bygge deres smart grid-vision på, skriver partnerne i en pressemeddelelse.

- I en årrække har vi integreret Powel ELIN med Kamstrups elmålere gennem måler- og kommunikationsspecifikke adaptere. Nu er tiden moden til at gå over til den nyeste teknologi, da både Powel ELIN og Kamstrups intelligente elmåling er interoperable og let kan kommunikere med hinanden via web-programmer, siger Lars Lindström, som er Product Manager ved Powel.

- Vi betragter Kamstrup som en af de førende inden for intelligent elmåling på mange af de markeder, hvor vi er aktive, og vi er overbeviste om, at den nye smart grid-tilpassede adapter vil åbne betydelige markedsmuligheder for begge virksomheder, tilføjer Bård Benum, adm. direktør for Powel.

Divisionsdirektør, Lars Bo Kristensen, fra Kamstrup ser frem til at kunne tilbyde løsninger, hvor kunder kan drage fordel af det nye partnerskab.

- Powel leverer specialdesignet software og serviceydelser, som er afgørende for energiselskabers forretning, og det er en af de førende virksomheder i de nordiske lande og på nye markeder i Europa og Mellemøsten, forklarer Lars Bo Kristensen.

Basisversionen af adapteren er planlagt salgsklar i fjerde kvartal af 2012 og den udvidede version i første kvartal af 2013.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094