23948sdkhjf

Efter to år med Gitte på posten: Hedensted Fjernvarme søger ny direktør

Gitte Guldberg fratræder efter gensidig aftale stillingen som direktør i Hedensted Fjernvarme.

Sådan skriver Hedensted Fjernvarme på sin hjemmeside. 

Hun fik to år på posten og hendes fratrædelse sker straks og af personlige årsager, fremgår det af opslaget på hjemmesiden.

Da Gitte Gulberg i sin tid kom til Hedensted Fjernvarme var det med 11 årserfaring med ledelsen i forsyningsselskaber - senest som øverste chef hos Morsø Forsyning. En af de ting, der tiltrak hende ved jobbet, var, at Hedensted Forsyning arbejdede frem mod at være CO2-neutralt inden for to år.

- Hedensted Fjernvarme er med på beatet, og der er mange spændende opgaver. De har formået at sætte deres navn på landekortet i forhold til grøn omstilling. Så nu er jeg stolt af at kunne sige, at vi arbejder for klimaet og miljøet i Hedensted Fjernvarme. Her bliver det min opgave at fortsætte arbejdet med at tænke flere år frem,sagde Gitte Gulberg i forbindelse med tiltrædelsen i august 2020.

Nu bliver det altså en anden, der skal få selskabet helt CO2-neutralt.

Vil finde en ny

Bestyrelsen har nu indledt processen med at finde en ny direktør til Hedensted Fjernvarme. 

Her leder man efter en visionær leder, som med en samarbejdsorienteret og kommunikativt stærk profil kan styrke og accelerere dette komplekse og hovedsageligt projektbaserede arbejde. Samtidig skal den nye direktør have både viljen og evnen til at gøre en forskel og løfte opgaven med at sikre fremtidens grønne varmeforsyning i Hedensted by og omegn.

Bestyrelsesformand Morten Juhl Lassen skriver på Linkedin at stillingen på en og samme gang er krævende og spændende. 

Der er ansøgningsfrist den 4. september 2022.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078