23948sdkhjf

Eurowind Energy ansætter 12 nye hoveder og etablerer nye kontorer

Som følge af voldsom aktivitet har den danske vind- og soludvikler ansat 12 nye medarbejdere på sine kontorer i Portugal, Spanien og Italien. Det betyder at teamet i Oporto i Portugal dobles op - samtidig med at der etableres kontorer i Sevilla og Milano. 

- Vi gik diskret i gang med at udvikle vores sydeuropæiske marked i midten af 2016. Her seks år efter er jeg glad for at se at vores arbejde har båret frugt. Vores ambition om at være en ledende aktør på det marked har krævet en styrkelse af vores team. Vi kigger i øjeblikket efter yderligere syv profiler til vores sydeuropæiske teams, siger Pedro Pereira, direktør for Eurowind Energys sydeuropæiske region. 

De 12 nyansatte medarbejdere kommer med forskellige baggrunde. Det drejer sig med medarbejdere med en erfaringen indenfor forretningsudvikling, jura, teknologi, projektledelse samt markedsføring. 

I Portugal vil Eurowind Energy snart koble sin første 22 MWp solpark på nettet i Alenquer. Samtidig vil selskabet starte byggeriet af cirka 50 MWp mindre solcelleanlæg. Derudover udvikler virksomheden på en række PtX-projekter samt hybridparker. 

I Spanien ejer Eurowind Energy et 5MWp solcelleanlæg i Cordoba og arbejder målrettet med at udvikle  yderligere sol,- vind- og PtXprojekter.

I Italien har Eurowind Energy netop koblet sine første seks vindmøller på nettet i Sicilien og vil snart påbegynde opførelsen af yderligere fem i samme region. Også her er der sol-, vind og Ptx-projekter i pipeline. 

Foruden de nye kontorer er Eurowind Energy på udkig efter oplagte landområder til sine projekter i alle tre lande. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094