23948sdkhjf

Evida henter ny driftsdirektør hos Norlys

Sune Holm tiltræder som ny driftsdirektør i Evida 1. december 2022, hvor han skal lede Evidas videre transformation ind i fremtidens energisystem med fokus på den grønne omstilling af gassystemet.

Sune Holm har flere års erfaring fra forsyningsbranchen og arbejder i dag som produktionsdirektør hos Norlys. 

Hos Norlys har han ansvaret for at drive en kommerciel forenkling og styrkelse af produktområderne for Stofas og Norlys’ TV og internet. Det gælder blandt andet i forhold til at transformere tabsgivende segmenter og produkter.

Store forandringer for gassystemet

Sune Holms erfaringer med transformation vil han tage med videre til Evida. Gassystemet står nemlig overfor store forandringer, og Sune Holm ser meget frem til at komme med ombord.

- Evida har en unik position i forhold til den grønne omstilling af energisystemet. Når det nationale gasdistributionsselskab laver forandringer, kan det mærkes i hele samfundet, og Evida har derfor en nøglerolle. Det gælder både i forhold til det vigtige arbejde med fremtidens grønne gasser og med udfasningen af naturgassen fra rumopvarmningen. Jeg ser derfor meget frem til at tiltræde og sammen med Evidas dygtige medarbejdere sikre fortsat fokus på konkurrence- og bæredygtige resultater, siger Evidas nye driftsdirektør Sune Holm.

Afkobler private forbrugere og tilkobler biogasanlæg

Sune Holm har desuden erfaring som blandt andet programdirektør og afdelingsdirektør hos TDC, hvor han for eksempel har haft ansvaret for værdikæden inden for produktudvikling, produktimplementering, digital og analog kundeservice samt logistik og kørende teknikere.

- Gassystemet står overfor store forandringer. Vi afkobler private forbrugere, samtidig med at vi tilkobler biogasanlæg og forbereder os til distribution af brint og CO2. Det er en vigtig transformation, vi er i gang med, og jeg er glad for, at Sune har takket ja til at blive Evidas nye driftsdirektør. Han har et tværkulturelt fokus på at hjælpe organisationer og mennesker med succesfuldt at udvikle sig, forandre sig og drage læring undervejs. Samtidig vil han særligt have fokus på, hvordan vi udnytter det store aktiv og de kompetencer, Evida besidder - i en verden fuld af forandringer, udtaler Evidas administrerende direktør Kim Søgård Bering Kristensen.

Sune Holms karriere

  • 2019- 2022: Produktionsdirektør, Norlys
  • 2018-2019: Afdelingsdirektør, TDC Group
  • 2017-2018: Programdirektør, TDC Group
  • 2015-2017: Afdelingschef, TDC Group
  • 2012-2015: Afdelingschef, TDC Group
  • 2008-2012: Senior Projektchef, TDC Group
  • 2006-2008: Projektchef, TDC Group
  • 2001-2006: Proceskonsulent, TDC Group

Kilde: Evida

Artiklen er en del af temaet Navnenyt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094