23948sdkhjf

Rekordordre til Vestas

Vindmølleproducenten har hentet sin hidtil største ordre i Sydafrika.
Ordren er på 35 stk. V112-3.0 MW vindmøller og dermed på i alt 105 MW. Køber er et konsortium ledet af Innowind, og vindmøllerne skal opstilles i tre parker i Eastern Cape i den sydøstlige del af landet.


Levering skal efter planen ske i midten af 2014, og ibrugtagning af de tre vindmølleparker begynder i tredje kvartal af 2014. Udover selve møllerne indeholder aftalen blandt andet en 10-årig serviceaftale.

- Vi er glade for at fortsætte vores mere end 10 år lange samarbejde med Vestas i et nyt land. Vi har et meget stærkt og langsigtet engagement i Sydafrika, som har et stort potentiale og rammebetingelser for vindkraft-udvikling. Baseret på vores langvarige samarbejde med Vestas er vi helt sikre på, at projektet vil blive sat i drift med succes, siger Jean-Philippe Salomé, vice president Industry for EDF EN Group, der ejer aktiemajoriteten i Innowind.

Sydafrika forventer at have en samlet vindmøllekapacitet på 1.800 MW i 2015. Vestas har stor succes i landet og landede i begyndelsen af juli en ordre på 93 MW og i midten af juni en på 94 MW.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203