23948sdkhjf

Det sker: Dansk Træpillekonference

Den 20.-21. august 2013 holder Force Technology Dansk Træpillekonference 2013 i Ribe i samarbejde med Biobrændselsforeningen, DI Bioenergi, Inbiom og VE-net.
Hensigten med at afholde konferencen er at holde fast i, hvor stor en rolle fast biobrændsel - særligt træpiller - har at spille i den fremtidige energiforsyning baseret på vedvarende energi og hvilken udvikling, der finder sted på området. Konferencen kan endvidere være med til at stimulere det danske træpillemarked og styrke netværket ved at samle markedsaktørerne under samme tag.

Konferencen sætter fokus på emnerne:

Markedsforhold - Danmark og globalt
Pillefyringsteknik - små og store anlæg
Kraftværkerne og træpillerne - om omstilling fra kul til piller og brandhændelser og ATEX
Alternative brændsler og behandlinger - mikroflis og torrefaction
Træpiller fra Rusland
Kvalitet og bæredygtighed
Konferencen starter 20. august kl. 16.00 med besøg hos Dansk Træemballage i Ribe samt middag og networking, og den fortsætter 21. august med spændende og relevante faglige indlæg i seks temaer.

Den 20. august forud for træpillekonferencen afholder Force Technology kursus i træpillestandarder og kvalitetssikring. Det er en del af EU-projektet SolidStandards, og deltagelse er gratis. Mere information i programmet herunder og hos Morten Tony Hansen, mth@force.dk samt på www.solidstandards.eu .

Kilde: Dansk Industri - http://www.di.dk

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.844