23948sdkhjf

Dong vinder European Business Award

Dong Energy har vundet European Business Awards i Danmark og går nu videre til den internationale konkurrence.
Kommerciel succes. Innovation. Forretningsetik. Det er de tre kriterier, der bliver skelet til, når folkene bag European Business Awards skal finde ud af, hvilken virksomhed – først nationalt og derefter internationalt – der har klaret sig bedst i konkurrence med de øvrige.

Vinderen i Danmark blev Dong Energy, der blev indstillet til prisen med følgende ord:

- Vi har været særligt imponerede over den succes, Dong Energy har demonstreret i deres tilgang til miljø og bæredygtighed samt den indvirkning, det har haft på både forretningen og samfundet som helhed.

Har vundet i Danmark
European Business Award bliver uddelt i ti kategorier, og Dong Energy har vundet prisen i Danmark i kategorien 'Environmental and Corporate Sustainability' (Millicom Award for Environmental and Corporate Responsibility).

- Jeg ser prisen som en anerkendelse af vores arbejde for at omstille vores energisystem til stadigt mere vedvarende energi. Hos Dong Energy er arbejdet med at fremme bæredygtig energiproduktion en del af vores strategi, og derfor er prisen et skulderklap til Dong Energys medarbejdere, siger Henrik Poulsen, adm. direktør i Dong Energy.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.578