23948sdkhjf

Vestas: Vi giver ikke sagsøgere én krone

Et amerikansk gruppesøgsmål kan se frem til en kold skulder fra den danske vindmølleproducent.
En gruppe amerikanske investorer mener, at ledelsen i Vestas i 2010 bevidst ventede med en nedjustering af salgsforventningerne som følge af en ny fortolkning af regnskabsreglerne, og de kræver derfor erstatning fra den danske vindmølleproducent.

Men ifølge Børsen satser Vestas ikke på at skulle slippe én krone – hverken i et forlig eller efter en eventuel retssag.

Utroværdigt vidne
Investorerne har hyret advokatfirmaet Robbins Geller Rudman & Dowd, og de har blandt andet baseret deres anklager på vidneudsagn fra en tidligere forretningsudviklingschef, der var med ved et møde i Rom i 2009, hvor ledelsen hos Vestas angiveligt allerede var bevidste om følgerne ved omlæggelsen af regnskabspraksis. Hos Vestas giver man dog ikke meget for anklagernes vidne:

- Når vi tillader os at kalde vidnet for utroværdig, skyldes det, at vi kender den pågældendes identitet og kan konkludere, at personen er den eneste, der har den erindring af samtlige deltagere på mødet i Rom, som var en større personkreds. Ydermere forlod medarbejderen ikke Vestas frivilligt, siger kommunikationsdirektør hos Vestas, Morten Albæk, til Børsen.

Derudover harcelerer Vestas over anklagernes generelle argumentation, som de mener er baseret på synspunkter i stedet for fakta.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.001