23948sdkhjf

Trecifret millionoverskud til Seas-Nve

Med et overskud på 144 millioner kroner kommer det sjællandske energiselskab styrket ud af 2013.
Omsætningen landede i 2013 på 3,3 milliarder kroner og selskabets egenkapital lød ved årsskiftet på 8,9 milliarder kroner.

- Regnskabet er tilfredsstillende, og vi står stærkt i forhold til at hjælpe andelshaverne igennem den grønne omstilling og digitaliseringen af regionen. Seas-Nve er en aktiv medspiller i udviklingen af vores region og resultaterne beviser, at vi er en virksomhed i fremdrift, siger administrerende direktør i Seas-Nve, Jesper Hjulmand.

Fremgang indenfor el og energirådgivning
Blandt andet selskabets elforretningen har været med til at sikre overskuddet i 2013. Regnskabet viser her en fin fremgang, og Seas-Nve har i regnskabsperioden fået mere end 18.000 nye kunder udenfor forsyningsområdet.

Samtidig oplever Seas-Nve en fortsat stigende interesse for selskabets energirådgivning til både private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. I regnskabsperioden har selskabet indberettet energibesparelser til Energistyrelsen på ikke mindre end 149 millioner kilowatttimer. Det svarer til det årlige standardforbrug i mere end 37.000 husstande – eller det samlede antal husstande i Køge, Ringsted og Nykøbing Sjælland, oplyser Seas-Nve.

Succes med to store projekter
Seas-Nve har i løbet af 2013 forberedt to betydende aktiviteter, og begge projekterne er afsluttet med succes i starten af 2014. Seas-Nve har investeret yderligere 1,4 milliard kroner i Dong Energy og 2,8 milliarder kroner i havmølleparken Rødsand 2.

- Seas-Nve kom styrket ud af 2013, og vi har netop afsluttet investeringen i Dong Energy og købet af havmølleparken Rødsand 2, som begge vil bidrage til selskabets indtjening i mange år. Jeg er derfor helt tryg ved, at vi også fremover kan levere værdi til andelshaverne, lyder det fra Jesper Hjulmand fra Seas-Nve.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188