23948sdkhjf

Danfoss vinder GreenTec 2014 pris

Danfoss’ fjernvarmeprojekt i Anshan i Kina er blevet valgt som vinder af Europas største pris inden for miljø og virksomhedsdrift – GreenTec Awards 2014.
Danfoss har vundet prisen ”Intelligent Urbanization Special Award”, der gives for et projekt eller initiativ, der forbedrer livskvaliteten i byer. Danfoss’ Anshan-projekt kom blandt de øverste ti finalister i skarp konkurrence med firmaer som for eksempel BMW, Philips og GE og endte med at få prisen.

- Det er en stor ære for os at vinde denne prestigefyldte pris. Vi har sammen med Cowi og vores partnere i Anshan udviklet en fjernvarmeløsning, der vil bidrage til at nedbringe forurening og spare energi. Vi er meget glade for anerkendelsen af projektet, som også kan kopieres til andre byer, siger Lars Tveen, direktør for Danfoss District Energy.

Løsningen gør Anshan i stand til at lede overskudsvarme fra et lokalt stålværk over i fjernvarmenettet i stedet for op igennem skorstenen. En løsning, der vil mindske kulforureningen og forbedre luftkvaliteten markant for byens knap fire millioner indbyggere samtidig med, at den sparer både energi og penge.

Prisen blev overrakt til Danfoss i Anshan før den aktuelle GreenTec Awards-gallaceremoni i Berlin.
Kommenter artiklen (3)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094