23948sdkhjf

Ny standard for fjernvarmeanlæg i Hovedstaden

Standarden for forhåndsgodkendte fjernvarmeanlæg kendt som ”Københavner-modeller” bliver til ”HOFOR-modellen”.
For at give sine kunder sikkerhed for, at de krav, som HOFOR (Hovedstadsområdets Forsyningsselskab) stiller til nye fjernvarmeanlæg, har virksomheden i en årrække brugt en standard for forhåndsgodkendte anlæg, som gik under betegnelsen ”Københavner-modeller”. De anlæg, som overholder standarden, kan VVS-firmaerne, der installerer anlæggene, og kunderne være sikre på overholder de tekniske bestemmelser, som HOFOR har på området.

Standarden er for nyligt blevet ændret som følge af nye krav, og samtidig har den også fået et nyt navn, ”Københavner-modellen” nu er afløst af ”HOFOR-modellen”. Navnet er nyt, men formålet er stadig det samme.

- Med en standard for fjernvarmeanlæg kan kunderne og installatørerne altid sikre sig, at de installerer et anlæg, som lever op til HOFORs tekniske bestemmelser. Standarden er med til at undgå tvivl, og det skaber sikkerhed og tryghed. Noget, som er hele idéen bag at lave en standardisering, siger Carsten Nielsen, der er teknisk kunderådgiver i HOFOR.

For at sikre, at alle firmaer, der betjener HOFORs kunder, kender til de godkendte modeller, kan de på HOFORs hjemmeside findes en samlet oversigt med alle forhåndsgodkendte fjernvarmeanlæg. Oversigten skal også gør det nemt for VVS-firmaer og kunder at finde forhåndsgodkendte ”HOFOR-modeller”, når de skal installere et nyt fjernvarmeanlæg.

Oversigten findes på HOFORs hjemmeside
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094