23948sdkhjf

Energistyrelsen smøger ærmerne op

Energistyrelsen skal drive den grønne omstilling og være langt mere synlig i den offentlige energidebat, udtaler direktør.
Der skal nye boller på suppen, fortæller Energistyrelsen direktør Morten Bæk i et interview med Ingeniøren.

Han tiltrådte posten 2. januar i år og har siden da arbejdet på nye målsætninger for styrelsen. Den 28. maj præsenterede han så medarbejderne for den nye strategi, som han forventer fuldt implementeret i 2016.

- Omverdenen forventer, at vi spiller en central rolle i denne måske største samfundsomstilling i nyere tid. Og hvis vi skal kunne drive den grønne omstilling som et fagligt kraftcenter, så skal vi være bedre til fire ting: Vi skal være mere for kunderne; vi skal arbejde med en mere moderne og dynamisk ledelseskultur; vi skal være endnu skarpere på det faglige og endelig skal vi være bedre til offensivt at involvere vores omverden i arbejdet, siger Morten Bæk til Ingeniøren

I fremtiden kan man derfor forvente, at Energistyrelsen vil deltage i langt flere møder og også selv arrangere konferencer og seminarer. Også over for pressen lægges en ny strategi. Man arbejder lige nu med at udforme en ny presse- og kommunikationsstrategi, der skal sikre den rette information til rette tid, så man blandt andet undgår pludselige overraskelser, som det var tilfældet i den såkaldte "solcellesag".

Også over for kommunerne skal dialogen være tættere, pointerer han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094