23948sdkhjf

Hofor renoverer Lavringe Kildeplads

Lavringe Kildeplads i Lejre bliver fra midten af maj til december 2015 renoveret for at sikre, at kildepladsen også for fremtiden kan levere rent vand til forbrugerne.
Hofor, Hovedstadsområdets Forsyningsselskab, leverer drikkevand til en mio. danskere. En kildeplads er dér, hvor man henter grundvand op til drikkevand. Kildepladserne er derfor grundstenen i, at Hofor kan levere rent drikkevand til sine forbrugere. Som led i en overordnet strategi for at fremtidssikre en effektiv, sikker og bæredygtig indvinding af grundvand fra Hofors eksisterende kildepladser bliver Lavringe Kildeplads nu renoveret.

Renoveringen af Lavringe Kildeplads foregår i samarbejde med Lejre Kommune i perioden midt maj til december 2015. Der skal laves seks nye vandboringer og skiftes rør på en strækning fra vandboringerne op til vandværket. Det svarer til ca. 4 kilometer nye vandrør langs Lavringe Å.

Renoveringen kan medføre en øget trafik til og fra arealet og enkelte støjgener i forbindelse med renoveringen.

For at grave, og genere områdets beboere, mindst muligt lægger Hofor de nye rør ind i de allerede eksisterende rør-ledninger. På den måde kan man undgå at grave hele strækningen op, men nøjes med at grave enkelte strategiske steder og så skubbe/trække rørene ind.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14