23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der i denne uge melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster
E.on Danmark A/S
Rolf Jonas Abrahamsson, Sverige, er indtrådt i bestyrelsen hos E.on Danmark A/S i stedet for Ander Erling Olssom (kilde: CVR).

E.ON leverer el, naturgas og fjernvarme.

Greenabout A/S[b]
Michael Reckweg er indtrådt i bestyrelsen hos Greenabout A/S (kilde: CVR).

Greenabout A/S udvikler avancerede energispare-systemer.

[b]Horsens Vand A/S

Susie Rosa Bræck Kristiansen er indtrådt som medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen hos Horsens Vand A/S i stedet for Carsten Ditlev Laursen (kilde: CVR).

Horsens Vand A/S indvinder, behandler og distribuerer årligt 4,5 mio. kubikmeter drikkevand til cirka 75 procent af Horsens Kommunes beboere.

Jysk Energi Teknik A/S
Lars Naur er indtrådt som administrerende direktør hos Jysk Energi Teknik A/S, Jysk Energi Elnet A/S og Jysk Energi Vind A/S i stedet for Steen Birch Jensen (kilde: CVR).

Jysk Energi er et elselskab med base i Holstebro.

Kwintet A/S
Ole Lenarth Nielsen er indtrådt som bestyrelsesformand hos Kwintet A/S i stedet for Magnus Björnström. Samtidig er Thomas William Scobie Røkke udtrådt af bestyrelsen (kilde: CVR).

Kwintet A/S er leverandør af arbejdstøj.

Norisol A/S
Peter Matthiasen er blevet ansat som administrerende direktør hos Norisol Norge.

Norisol A/S er en nordisk service- og entreprenørkoncern med speciale i energibesparelser, lukningsentrepriser, stillads- og inddækningsservice, regulering af lyd og støj og brandsikring af bygninger og anlæg. Hertil kommer isolering, indretning og aptering til offshore- og skibsindustrien.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109