23948sdkhjf

Schneider Electric vinder ESCO i Miljøministeriet

Miljøministeriet tager som det første ministerium ESCO i brug, når en række af Naturstyrelsens bygninger skal energirenoveres.
Inden 2013 skal 25 % af energiforbruget i Naturstyrelsens bygninger skæres væk.

Arbejdet skal planlægges og udføres i et ESCO-projekt, som energitjenestevirksomheden Schneider Electric har vundet. Bag projektet står Miljøministeriet, der dermed bliver det første første ministerium, som tager ESCO i anvendelse.

projekt til 15 millioner
Schneider Electric har netop påbegyndt arbejdet med at udskifte energislugende oliefyr og elradiatorer i Naturstyrelsens driftsbygninger rundt om i hele landet lige fra Nordjylland til Bornholm. Oveni bliver der isoleret og opsat avanceret udstyr til energistyring.

I første omgang er det omkring 40 driftsbygninger, der skal have mere energibesparende løsninger som eksempelvis jordvarmeanlæg og bedre isolering.

Miljøministeriet investerer i alt 14 mio. kr. i projektet, og det vil i alt nedsætte Miljøministeriets samlede forbrug af el, varme og brændstof med 3 procent. Sammen med en lang række øvrige energieffektiviseringer, vil ministeriet have nedsat sit energiforbrug med 20 % i 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093