23948sdkhjf

Nyt om navne: Ny Vice President hos COWI

Civilingeniør og HD(O) Bjarne Korshøj, 54 år, er tiltrådt som ny Vice President for COWIs afdeling for Energiplanlægning og Fjernvarme.
Den nye energichef har en markant ledelsesmæssig og faglig profil og med knap 30 års erfaring fra energisektoren, er han den rette mand til at stå i spidsen for at udvikle et af COWIs største og mest lovende forretningsområder, skriver COWI i en kommentar.

Især markedet inden for fjernvarme og fjernkøling i Danmark byder på vækst, og her er COWI helt i front. Det bliver derfor et af Korshøjs ansvarsområder i et samarbejde med branchens dygtigste medarbejdere at fastholde og udvikle denne position og samtidig udvikle COWIs organisation og forretning ind på de internationale markeder, hvor der er et enormt potentiale for bæredygtige smarte energisystemer i de store byer.

Bjarne Korshøj har siden 2005 haft forskellige direktørstillinger i Vattenfall-koncernen, hvor han senest har været administrerende direktør for Vattenfall A/S. Han er et kendt ansigt i energibranchen og har siddet i bestyrelsen i flere brancheorganisationer. I øjeblikket er han formand for bestyrelsen i Lean Energy Cluster.

Bjarne Korshøj er 54 år og bor på Trelde Næs ved Fredericia. Han er gift og har tre voksne børn.
Læs mere om: Cowi
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078