23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
A/S Dansk Shell
Tommy Brandt er udtrådt af bestyrelsen. Indtrådt som næstformand for bestyrelsen er Henrik Elm Gulløv. (kilde: Børsen).

Cowi
Bjarne Korshøj er tiltrådt som ny vice president for Cowis afdeling for Energiplanlægning og Fjernvarme.

Dong Energy
Jens Kampmann og Lars Rebien Sørensen er begge udtrådt af bestyrelsen. Pia Gjellerup (chefkonsulent i Djøf) og Benny Dalgaard Loft er begge indtrådt. (kilde: Børsen).
Henrik Maimann er tiltrådt som vice president og chef for New Bio Solutions inden for forretningsområdet Thermal Power hos Dong Energy (kilde: Berlingske Tidende).

El:Con Gruppen A/S
Erik Preben Mejer er indtrådt i bestyrelsen hos El:Con Gruppen A/S (kilde: BIQ.dk).

El:Con er en elinstallationsvirksomhed med kompetencer inden for alle dele af elarbejde – fra forsyningsanlæg og vejbelysning over industrianlæg og automation til nyetablering og renovering i institutioner, industri og boliger.

Insero Energy
Steen Kramer Jensen er tiltrådt som direktør for Insero Energy.

Insero Energy er en nystartet virksomhed under Insero Horsens, der arbejder med at udvikle og kommercialisere viden indenfor udnyttelse af jordens energi i det samlede energisystem.

Niras Gruppen A/S
Leif Zetterberg, Sverige, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (kilde: Børsen).

NKT
NKT har reduceret sin bestyrelse med et medlem efter bestyrelsesmedlem Jan Trøjborgs pludselige død. Bestyrelsen vil fremover bestå af fem generalforsamlingsvalgte, samt tre medarbejdervalgte, bestyrelsesmedlemmer i perioden frem til den ordinære generalforsamling i 2013.

Solar A/S
Agnete Raaschou-Nielsen, direktør, er indtrådt som medlem af bestyrelsen. (kilde: Børsen).

Vaillant A/S
Anders Zeeberg er blevet udnævnt til administrerende direktør hos Vaillant A/S. Han kommer fra et stilling som salgsdirektør samme sted.

Han overtager stillingen fra Bjarne Pedersen, der dog fortsætter som bestyrelsesmedlem i Vaillant Group i Danmark, Norge og Sverige (kilde: Licitationen).

Vaillant A/S er en del af Vaillant Group, som har hovedkontor i Remscheid, Tyskland. Vaillant Group udvikler og producerer gaskedler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094