23948sdkhjf

International toppost til Løkke i grøn vækst-organisation

Formand for Venstre, Lars Løkke Rasmussen, blev lørdag på et bestyrelsesmøde i Sydkorea valgt som formand for Global Green Growth Institute.
Formandskabet træder i kraft til juli, hvor Lars Løkke Rasmussen overtager formandsposten efter den tidligere koreanske premierminister, Dr. Han Seung-soo. Med formandskabet får Danmark en central toppost inden for den grønne vækstdagsorden.

- Det er en stor ære at blive valgt til posten som bestyrelsesformand for Global Green Growth Institute, og jeg ser frem til at bidrage til videreførelsen af det projekt, Danmark som den første bidragsyder besluttede at støtte i 2011 under VK-regeringen, siger Lars Løkke Rasmussen i en kommentar på Venstres hjemmeside.

- Danmark er lille af størrelse, men når det kommer til grøn vækst, så bliver der lyttet til os i den store verden. Hvad enten vi taler om vindmølleparker, energieffektivitet eller ambitiøse politiske målsætninger, så er Danmark i front. Det er et godt rygstød til formandsposten, lyder det videre fra den nyvalgte formand på hjemmesiden.

Lars Løkke Rasmussen vil formelt blive indsat som formand under en indsættelsesceremoni i Rio i juni måned.

Formandsposten gælder for en toårig periode.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094