23948sdkhjf

Bestyrelse sidder på lånt tid i Viborg Fjernvarme

Fjernvarmebrugere forsøgte onsdag at vælte bestyrelsen i Viborg Fjernvarme i utilfredshed over, at de nu ser ud til at hænge på regningen for det skandaleramt geotermiske projekt i Kvols.
Regningen er indtil videre løbet op i 130 millioner kroner – mere end 120 millioner mere end budgetteret – og man mangler stadig at finde varmt vand.

I protest, over at den uhyre store regning sandsynligvis går videre til forbrugerne, var flere hundrede fjernvarmebrugere onsdag aften mødt op til en ekstraordinær generalforsamling for Viborg Fjernvarme. På mødet forsøgte en komité af utilfredse fjernvarmebrugere at vælte bestyrelsen – men uden held. Det skriver P4 Midt&Vest.

Fjernvarmebrugerne kan – som økonomien ser ud lige nu – komme til at betale 900 kroner ekstra i fjernvarme hvert over i en 20 års periode.

- Det må jo betyde, at kontrakten ikke er lavet som den burde, når vi skal betale for det, som de taber derude, sagde Thorkild Holm Jensen – en af de utilfredse fjernvarmebrugere – til P4 Midt&Vest i forbindelse med mødet.

Bestyrelsen bliver lidt endnu
Det lykkedes dog ikke de utilfredse forbrugere at vælte bestyrelsen i denne omgang på grund af reglerne for afvikling af generalforsamlinger. Men der var enighed om, at vælge en helt ny bestyrelse ved en ny ekstraordinær generalforsamling til september, skriver P4 Midt&Vest.

Viborg Kommune overtog tidligere på året projektet fra Viborg Fjernvarme og overdrog det til Energi Viborg, efter at fjernvarmeselskabet var løbet tør for penge og banken havde smækket kassen i.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109