23948sdkhjf

Det sker: København er centrum for global viden om energi

Fra mandag og fire dage frem samles over 2.000 nøglepersoner fra hele verdenen i København for at sætte fokus på den nyeste viden inden for bl.a. effektiv energiproduktion og energiudnyttelse.
Det sker med afholdelse af konferencen og udstillingen ASME Turbo Expo i Bella Centret.

Når så mange nøglepersoner fra globale virksomheder, myndigheder, universiteter og forskningsinstitutioner kommer til København, er det en unik mulighed for at sætte fokus på danske kompetencer og styrkepositioner indenfor netop energiområdet.

Handels- og investeringsminister Pia Olsen Dyhr holder åbningstalen, og hun siger om konferencen:

- Konferencen er en stor mulighed for Danmark og danske virksomheder. Her kan vi virkelig vise hvad Danmark kan på energiområdet. Potentialet for grøn vækst og nye job er enormt på det her område. Jeg er meget optaget af, at tiltrække flere udenlandske virksomheder og investeringer til Danmark. Vedtagelsen af verdens mest ambitiøse energi- og klimaplan er et unikt redskab i den sammenhæng.

Siemens danske direktør for Energi-divisionen Claus Møller har formandskabet for konferencen, og han understreger betydningen af, at konferencen afholdes på dansk jord.

- Det er ikke tilfældigt, at Siemens har lagt så mange af sine udviklings- og produktionsaktiviteter inden for grønne energiløsninger i Danmark. Danmark er et fantastisk land, når man skal bedrive green-tech-forskning på et højt niveau, og det glæder jeg mig til at vi kan vise kolleger fra andre dele af verden under konferencen. Danmark har et stærkt momentum her, og det ville glæde os, hvis konferencen kan være med til at fastholde det.

Fakta om konferencen
ASME Turbo Expo er en tilbagevendende international konference og udstilling for globale virksomheder, myndigheder, universiteter og forskningsinstitutioner etc. med fokus på bl.a. effektiv udnyttelse af energi indenfor energiproduktion, flyindustrien, vindmøller etc.
Læs mere her: http://www.asmeconferences.org/te2012/

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078