23948sdkhjf

GE Energi var med bag kulisserne under OL i London

GE UPS, som startede egen afdeling i Danmark for et års tid siden, har været en stor del af den kritiske strømforsyning under det netop afsluttede OL i London.
- Det har været en utrolig spændende opgave for GE`s UPS forretningsområde at være med til at sikre at intet gik galt under OL. Der har været installeret flere tusinde GE UPS enheder på de mange sites hvor de forskellige disipliner har været afholdt. Der har siddet 1-fasede UPS`er stort set på alt, hvad der bare havde den mindste betydning for forsyningen, fortæller salgschef Thomas Volder fra GE Energi og forsætter:

- Dertil kommer der et større antal komplette containere der er bygget op med UPS, Tavler, Køl og tilslutningsforbindelser ført ud samt tag på containeren. Disse containere er produceret i størrelser fra 60 Kva og optil 250 Kva. Og har været placeret foran de mere energikrævende opgaver.

Service har også været en meget stor del af opgaven, og der har været fløjet serviceteknikere ind fra hele verden for at sikre at der på alle lokationer var service teknikere tilstede, hvis der skulle opstå problemer – Det hele er dog gået som planlægt, og der har ikke været nedbrud.

Overvågning har været det sidste element i GE’s opgave, og alle UPS`er har været koblet op på GE`s overvågningscenter i Schweiz, som via avanceret software kunne overvåge selv de mindste udsving på UPS`erne.

- Nu, hvor OL er slut, er det tid til at demontere næsten hele den UP- installation, som der har været brugt så meget tid på at installere. Alle produkterne kommer tilbage til GE, og GE tilbyder kunder mulighed for at indkøbe produkter eller hele nødforsyningscontainere til stærkt reducerede priser, da produkterne jo har været brugt de 16 dage OL varede, lyder det fra GE.

Kilde: GE Energi

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141