23948sdkhjf

Producent kalder hybridbiler tilbage

Den danske bildesigner, Henrik Fisker, kalder nu samtlige hybridbiler af modellen Karma tilbage til tjek, efter at årsagen til en bilbrand i USA tidligere på måneden er fundet.
Efter brand i en hybridbil af modellen Karma kalder hybrid-sportsvognproducenten, Fisker Automotive, nu samtlige 2.000 solgte Karma-modeller tilbage. Det oplyser Fisker Automative på sin hjemmeside.

Årsagen til branden ser ud til at være en ventilator, og den ventilator opfordrer Henrik Fisker nu alle Karma-ejere til at komme ind til forhandleren for at få skiftet. Dermed erkender producenten for første gang, at den ene af to brande, der er opstået i Karma-modeller, skyldes designfejl. Det skriver Berlingske Business.

Fisker Automative kan imidlertid glæde sig over, at det ikke er en af de komponenter, der er unikke for eldrevne hybridbiler, der er problemer med. Der har nemlig tidligere været fokus på brandfare i el-bilers batterier, og i USA har det ifølge Berlingske Business blandt andet betydet, at republikanske politikere har været ude at kritisere Fisker Automative - en kritik der dog ikke kun skyldes teknologien, men i høj grad også, at producenten ikke producerer biler i USA og på den måde skaber arbejdspladser.

Den danske bildesigner Henrik Fisker er medstifter af virksomheden, der bærer hans navn. Indtil februar var han ligeledes topchef i Fisker Automotive, men den tjans har han nu givet videre, skriver Berlingske Business.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078