23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energisektoren, der melder om udskiftninger i bestyrelse eller på ledende poster i denne uge.
Desmi Danmark A/S
Helle Serup Hansen er indtrådt i bestyrelsen hos Desmi Danmark A/S i stedet for Troels Johan Ankerstjerne. Samtidig er Henrik Sørensen tiltrådt som bestyrelsesformand (kilde: BIQ.dk).

Desmi Danmark A/S leverer pumper til blandt andet forsyningsindustrien.

Frederiksberg Energi A/S
Torben Kjærgaard er tiltrådt som administrerende direktør for Frederiksberg Energi A/S i stedet for Bjørn Thomsen.

Frederiksberg Forsyning A/S leverer gas, vand og fjernvarme samt bortleder spildevand på Frederiksberg.

Grontmij
Kim Jensen og Olga Gammelgaard er begge blevet ansat hos Grontmij som projektledere inden for energiområdet. Kim Jensen kommer han fra en stilling som projektleder hos Roskilde Forsyning A/S og Olga Gammelgaard kommer fra en stilling hos Niras (kilde: Børsen).

Naturgas Fyn
Hans Duus Jørgensen er med virkning fra 1. september blevet som ny udviklingsdirektør hos Naturgas Fyn.

Naturgas Fyn sælger billig naturgas til private såvel som erhvervskunder i hele Danmark.

Nordjysk Elhandel
Henrik Jørgensen er blevet ansat som head of gas trading hos Nordjysk Elhandel. Han kommer fra en stilling som head of structured gas trading hos Danske Commodities A/S (kilde: Børsen).

Nordjysk Elhandel A/S leverer el og naturgas til private og erhverv.

PSS Energi
Kenn Andersen er tiltrådt som administrerende direktør hos PSS Energi i stedet for Jørgen Nielsen, der nu skal tage sig af produktudvikling og firmaets udenlandske afdelinger.

PSS Energi har specialiseret sig i energibesparende løsninger baseret på spændingsoptimering og kontrol af elektrisk forbrug.

Q8 Danmark A/S
Anders Göran Lindblå, Sverige, er indtrådt som bestyrelsesformand hos Q8 Danmark A/S i stedet for Essam Al-Marzouq, Kuwait. Samtidig er Monica Carina Persson, Sverige, indtrådt i bestyrelsen (kilde: Børsen).

Tre-For
Lars Mikkelsen er blevet ansat som CTO hos TRE-FOR (kilde: Jyllands-Posten).

Tre-For er et multienergiselskab med aktiviteter inden for energirådgivning, salg af el og naturgas, entrepriseopgaver inden for el, vvs, ventilation, fiberteknik, automatik, klimastyring og køleteknik over hele landet samt levering af el, fjernvarme, fibernet og drikkevand til Trekantområdet og Fyn.

Vestas
Ole Borup er fratrådt som direktør hos Vestas Blades og Søren Husted er ligeledes fratrådt som direktør hos Vestas Nacelles. Afskeden med de to direktører kommer efter, at Vestas har sammenlagt de to produktionsenheder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063