23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelseslokaler og direktionsgange

Se hvilke virksomheder med relation til energibranchen, der melder om udskiftninger i bestyrelsen eller på ledende poster i denne uge.
Dansk Energi

Jesper Henry Skjold er ansat som konsulent i Dansk Energis analyseafdeling, hvor han primært skal lave analyser af gassens og gasinfrastrukturens fremtidige rolle i den danske energiforsyning. Han kommer fra Dong Energy, hvor han har været senioranalytiker (kilde: Børsen).

Dansk Energi er erhvervs- og interesseorganisation for energiselskaber i Danmark.


Dansk Industri

Forskningspolitisk chef i Dansk Industri, DI, Charlotte Rønhof, er udnævnt til underdirektør og får ansvaret for DI's politik inden for forskning, uddannelse og mangfoldighed. Sideløbende varetager hun en række bestyrelsesposter og sidder blandt andet i bestyrelsen for Dansk Design Center, Index, professionshøjskolen

Metropol, Danfoss Universe Fonden og Experimentarium (kilde: Børsen).

DI er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for omkring 10.000 virksomheder i Danmark.


Dong Energy Pipelines A/S

Torben Mønsted er fratrådt som direktør, hvorefter Peter Schroll Christiansen er tiltrådt.

Carsten Krogsgaard Thomsen og Uffe Winther er desuden fratrådt som hhv. formand og næstformand i bestyrelsen. Herefter er Morten Hultberg Buchgreitz tiltrådt som formand og Marianne Wiinholt som næstformand. Derudover er Søren Christian Høegh Scherfig samtidig indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen (kilde: BIQ.dk).

Dong Energy Pipelines er beliggende i Fredericia og er en del af energiselskabet Dong Energy.


Eltel Networks A/S

Kati Kristiina Malmivuori, Finland, er udtrådt af bestyrelsen, mens Mariann Taili Östansjö, Sverige, er nyt bestyrelsesmedlem (kilde: Børsen).

Eltel bygger, tilslutter og vedligeholder Infranet løsninger baseret på et effektivt samspil mellem elektricitet, telekommunikation og IT. Eltel blev etableret i Danmark i 2005. da finske Eltel overtog Københavns Energis entreprenørselskab KE Partner A/S, som derefter skiftede navn til Eltel Networks A/S.


Norsk Elkraft Danmark

Diplomingeniør i energi, Claus Åsleff, 46 år, er ansat i en stilling som Key Account Manager. Claus Åsleff, kommer fra en lignende stilling hos Sydfyns Elforsyning i Svendborg. Claus Åsleff skal være med til at styrke Norsk Elkrafts position i Jylland og får base i nyt kontor i Kolding.

Norsk Elkraft Danmark A/S indgår i den norske Elkraftkoncern som blev grundlagt i 1992 i forbindelse med, at det norske elmarked blev liberaliseret. Elkraft har været repræsenteret på det danske marked siden 2005.


Orbicon A/S

Bent Simonsen, koncerndirektør i Det danske Hedeselskab er tiltrådt som formand for bestyrelsen og Frants Erich Bernstorff-Gyldensteen er indtrådt som nyt medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Orbicon er et rådgivende ingeniørfirma inden for miljø, byggeri og forsyning.


Plougmann & Vingtoft a/s

Kim Heshe er udtrådt af bestyrelsen, mens Annette Lindgreen er indtrådt som medlem af bestyrelsen (kilde: Børsen).

Plougmann & Vingtoft er et europæisk IPR-konsulentfirma, der operer med opstartsfirmaer såvel som store multinationale virksomheder inden for alle industrier.


SEAS-NVE Strømmen A/S

Winnie Elmgreen er udtrådt af bestyrelsen til fordel for Thomas Ejner Christfort (kilde: BIQ.dk).

SEAS-NVE er Danmarks største andelsejede energiselskab.


Dong Energy Wind Power

Dong Energy har ansat Mats Vikholm som chef for Cost of Energy i Dong Energy Wind Power.

Mats Vikholm kommer fra en stilling som Vice President i Volvo Car Corporation og har tidligere haft ledende stillinger i Pinifarina og SAAB Automobile.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157