23948sdkhjf

Organisationer opruster på eksportmarkederne

Vindmølleindustrien og Eksportforeningen samler kræfterne på eksportområdet for vindmøller.
Danish Wind Export Association. Det er navnet på Eksportforeningens og Vindmølleindustriens fælles aktiviteter fra 1. januar 2014. Tanken med den nye organisation er at danne fælles front på eksportmarkeder, så de danske vindmøllevirksomhederne får bedst mulige betingelser, når de konkurrerer i udlandet. Det skriver interesseorganisationerne i en fælles pressemeddelelse.

- Danmark sidder på en fjerdel af verdensmarkedet, men konkurrencen er benhård. Derfor er det vigtigt, at vi samler alle kræfter på eksportområdet, så virksomhederne får det bedst mulige udgangspunkt, når de er ude i verden og kæmpe om ordrene. Ved at slå eksportaktiviteterne sammen i en fælles enhed styrker vi virksomhedernes position, siger Jan Hylleberg, administrerende direktør i Vindmølleindustrien.

Bestyrelsen i Danish Wind Export Association kommer til at bestå af Jan Hylleberg, administrerende direktør i Vindmølleindustrien, Mads-Ole Astrupgaard, næstformand i Vindmølleindustrien, Ulrik Dahl, administrerende direktør i Eksportforeningen, Ulrich Ritsing, formand for Eksportforeningen samt Claus Sejersen direktør i Jupiter Group og formand for den nye bestyrelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094