23948sdkhjf

Tidligere fjernvarmeformand er død

Den tidligere fjernvarmeformand og æresmedlem af Dansk Fjernvarme, Lennart Larsson, er gået bort.
Den tidligere formand igennem 18 år for Dansk Fjernvarme, Lennart Larson, er gået bort. Han blev 90 år gammel. Det skriver Dansk Fjernvarme på sin hjemmeside.

Lennart Larson var formand for Dansk Fjernvarme fra 1974 til 1992, og det var dengang, hvor organisation hed Danske Fjernvarmeværkers Forening.

- Han kæmpede indædt for at sikre den bedste udnyttelse af ressourcerne og var på den måde langt forud for sin tid. Blandt andet fandt han det forkert at pumpe olie og naturgas op af Nordsøen for udelukkende at brænde disse ”højværdige” energikilder af til at lave varme, når varme kan skabes på så mange andre, langt mere simple, ressourcebesparende og grønne måder, skriver den nuværende formand for Dansk Fjernvarme, Uffe Bro, i sine mindeord på hjemmesiden.

Lennart Larson sad i tre perioder i Folketinget for Venstre, og han var i to år formand for energipolitisk udvalg. Derudover var Lennart Larson lokalpolitker, rådmand og viceborgmester i Odense, skriver Dansk Fjernvarme på sin hjemmeside.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.087