23948sdkhjf

Gratis innovationshjælp til energivirksomheder

Det EU-støttede udviklingsprojekt ”Energi Campus Esbjerg” har åbnet for tilmeldinger fra energivirksomheder i Syddanmark.
Projektet tilbyder gratis eksperthjælp til efteruddannelse og opkvalificering af medarbejderne. En kommende workshop bliver første skridt i indsatsen for at forbedre den danske energiklynges evne til hurtigt at tilpasse sig markedet og den teknologiske udvikling.

Tilbuddet har overskriften ”Innovation og forretningsdannelse”, og det er målrettet små og mellemstore virksomheder. Workshoppen holdes den 14.-15. november på Aalborg Universitet Esbjerg og Erhvervsakademi Sydvest, og der er gratis tilmelding frem til den 18. oktober.

Udviklingsforløbet bliver afholdt som en workshop, hvor deltagerne tager udgangspunkt i konkrete problemstillinger fra deres egen virksomhed. Der er fokus på at demonstrere strukturerede innovationsprocesser samt på at anvende metoder til idegenerering, idestrukturering og ideudvælgelse. Metoderne er kundeorienterede, og de lægger vægt på at identificere, hvilke krav kunden stiller til projektet.

Herefter vurderer virksomheden i samarbejde med Energi Campus Esbjerg mulighederne for at fortsætte arbejdet med virksomhedens konkrete problemstillinger. Udviklingsforløbet består af yderligere tre workshops af to dages varighed: to med temaet ”Energi-innovation - fra ide til prototype” og den sidste med temaet ”Forretningsdannelse – entrepreneurship”.

Læs mere om workshoppen på Aalborg Universitet Esbjergs hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125