23948sdkhjf

20 boliger i Bullerup i energiprojekt

Boligejere i Bullerup i Odense skal have styr på energien i nyt energiprojekt med deltagelse af Odense Kommune og Grøn Erhvervsvækst.
Energistyring og isoleringsløsninger skal sænke energiforbruget hos boligejere i Bullerup i Odense. 20 boligejere har meldt sig til projektet, der skal løbe over de næste halvandet år. Det skriver Odense Kommune og Grøn Erhvervsvækst i en pressemeddelelse.

Det dukkede 30 boligejere op på borgermøderne, da projektet skulle præsenteres. Af dem er 20 blevet udvalgt. Projektet starter med et energitjek, og forhåbentligt vil det inspirere boligejerne i at investere i en pakkeløsning, skriver man i pressemeddelelsen.

10-15 procent
De udvalgte villaer er alle opført før 1980, og det giver et stort potentiale for energibesparelse.

- Fordelen for boligejere ved at få energistyring og kunne følge sit energiforbrug online, er at boligejeren får en øget energibevidsthed og vil motiveres til kun at bruge energi, når der er brug for det. Styringen sørger for at skrue ned om natten, og når boligejeren er væk hjemmefra, men uden at gå på kompromis med komforten. Der vil være mulighed for at spare min. 10-15 % ved smart styring af varme og el. Hertil kommer besparelsen ved isoleringsløsninger og dermed direkte besparelser på tegnebogen. Samtidigt vil boligejeren få øget komfort i boligen og fremtidssikre sit hus i forhold til salgsværdi, siger Lotte Lindgaard Andersen, projektchef i Grøn Erhvervsvækst.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141