23948sdkhjf

SE satser millionbeløb på it

Efter milliardinvesteringer i fiberkabler, et mobilselskab og tv-selskabet Stofa er det sydjyske energiselskab nu klar med endnu en satsning. Denne gang satser SE på it-løsninger til erhvervslivet.
Det skriver Børsen.

Gennem datterselskabet SE Cloud Factory søsætter energiselskabet nu en satsning på cloud-løsninger. Målet er at opbygge en stribe partnerskaber på op til 500 små og mellemstore it-leverandører lokalt og derigennem få kunder i folden.

SE skyder lige i underkanten af 50 mio. kr. i SE Cloud Factory og vil løbende investere yderligere i den nye satsning.

Lars Andresen, der til daglig er direktør i SE Telecom, bliver direktør for den nye satsning. Og han forklarer overfor Børsen, at it-satsningen oprindeligt var set som en metode til at få mere trafik i fibernettene.

- Men nu gør vi det, fordi vi kan se, at der er en mulighed for at opbygge løsninger til danske virksomheder, og derfor går vi også efter at levere løsninger over hele landet – ikke kun i vores egen region i Sydjylland. Målet er, at vi skal hente 12.000 kunder hjem på det her gennem en partnerstruktur med lokale it-leverandører, siger han til Børsen.

SE har hentet den anerkendte cloud-ekspert Christian Frederiksen ind fra London til at varetage det overordnede forretningsansvar for SE Cloud Factory. Han har i 16 år arbejdet med forskellige aspekter af værdikæden i forhold til cloud-løsninger – blandt andet for Microsoft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203